Kinderkapper

kapper kaatsheuvel knippen zonder afspraak kinderen kinderkapper kinderknipmiddag

kinderkapper kaatsheuvel kinderen knippen kapper kinder kapper

Kapper4all de kinderkapper

Als kinderkapper heet kapper4all ook de kinderen van harte welkom. De speciale kinderhoek compleet met een speciale auto maakt het knippen een waar avontuur. De allerkleinste kunnen uiteraard ook bij de ouders op schoot geknipt worden. De kapsters van deze kinderkapper zijn altijd op de hoogte van de laatste trends voor kinderen en zijn geduldig in het werken met kinderen.

 

Extraatjes voor ouder en kind

Voor de ouders of begeleiders van de kinderen, staat er altijd een vers kopje koffie of thee klaar. Onder het knippen worden de kinderen op een speciale manier benaderd. Na het knippen kunnen ze nog een vlechtje in laten draaien of een mooi staartje laten maken, bij de jongens wordt natuurlijk het kapsel afgemaakt met stoere gel. Als verassing mogen ze daarna nog iets lekkers uitzoeken!

 

kinderkapper kaatsheuvel kinderen knippen kapper kinder kapper.bruidsmeisje 3kinderkapper kaatsheuvel kinderen knippen kapper kinder kapper.bruidsmeisje 2 kinderkapper kaatsheuvel kinderen knippen kapper kinder kapper.bruidsmeisjeBruidsmeisjes

Naast het knippen van kinderen zijn onze kinderkapsters gespecialiseerd in het maken van bruidsmeisjes kapsels want vanzelfsprekend moeten ook de bruidsmeisjes er mooi uit zien op de grote dag.

Laat het kapsel van je bruidsmeisje of bruidsmeisjes verzorgen door de kinderkapper van Kapper4all .

In onze kinderkapsalon toveren we de meisjes om tot een ware prinses.