Great Lengths

Wat is Great Lengths
Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Het zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben drie diktes en vijf lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.

De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Bij het bevestigen van de extension gebruiken we het apparaat,  UltraSonic 5000 een koudapplicatie met geluidsgolven. Door middel van de geluidsgolven worden de extensions in het haar geplaatst. Deze manier gaat erg snel en beschadigd het (eigen) haar niet. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar... wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension is dat twee tot drie maanden en bij de ultra dunne extension circa anderhalve maand.

Great Lengths beschadigd het eigen haar niet
Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat  allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.

Great Lengths is natuurhaar
Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar die in de juiste kleur aansluit op uw haar. Het is van uitzonderlijke kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen.
Great Lengths haar vindt zijn oorsprong in Indiase tempels. Uit dankbaarheid schenken gelovigen hun haar. De tempels verkopen het haar aan Great Lengths. Uit deze opbrengst zijn en worden scholen en ziekenhuizen gebouwd en ondersteund. Ook andere charitatieve doelen worden hiermee gesponsord.

Indiaas haar is optimaal voor de fabricage van haar extensions. Great Lengths hanteert alleen remy haar wat betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen, vanaf de wortel tot het einde, en dus niet door elkaar. Dit zorgt er ook voor dat de extensions gedragen worden precies zoals uw eigen haar. Het haar vermengt zich prachtig met de jouwe!

Great Lengths is je eigen haar
De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigenschappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen noodzakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.

Lifestyle met Great Lengths
Sauna, diepzee duiken, racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen in heel zout zeewater kan probleemloos. Het is wel de bedoeling dat het haar daarna normaal behandelt wordt met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht.

Informeer gerust voor een vrijblijvend advies gesprek! Tijdens dit gesprek laten wij aan u voorbeelden zien die aansluiten bij uw wensen en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn met extensions afhankelijk van u haarlengte en het model dat u wenst, zullen wij voor u een exacte prijs voor u berekenen. Wij zijn de professionals op het gebied van great lengths en zullen u een vakkundig advies geven. Mocht u hierover vragen hebben bel ons gerust op tel. 0416-273772 of via mail info@kapper4all.nl